Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Moje pytanko wyglada nastepujaco,ktory modul jest odpowiedzialny za dzwiek w radiu z plyt,kasety i ogolnie ze stacji?Wszystko posprawdzane,podobno musze modul wymienic tylko ktory to ten pod lewarkiem czy ten tuner od tv?Z gory dziekuje za odpowiedz :D
Opublikowano
Ok Dziekuje serdecznie.Hmmm teraz moje pytanko wyglada tak,czy da sie to jakos zastapic albo ominac bo ceny sa dosc wysokie za ten tuner
Opublikowano
z tego co wiem, raczej nie da się zastąpić tego innym tunerem nie fabrycznym, nie lepiej oddać gdzieś do serwisu na sprawdzenie? tak z ciekawości, Ty masz touring?
Opublikowano
Zanieś na serwis, może to jakaś małą awaria, choć ja bym stawiał na końcówki mocy, ja swój ostatnio oddałem do wymiany końcówek na mocniejsze i wyciągnięcie 4x rca, co prawda dałem 360zł , ale dźwięk o wiele lepszy no i rca przyda się do wzmacniaczów zewnętrznych. nie ma problemu. pozdro