Skocz do zawartości

Moduł radia e39 navi 16:9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Moje pytanko wyglada nastepujaco,ktory modul jest odpowiedzialny za dzwiek w radiu z plyt,kasety i ogolnie ze stacji?Wszystko posprawdzane,podobno musze modul wymienic tylko ktory to ten pod lewarkiem czy ten tuner od tv?Z gory dziekuje za odpowiedz :D
Opublikowano
to jest runer radia, napisane będzie na nalepce becker bm54 albo bm24 podobny do tuneru tv
Opublikowano

tam gdzie dałeś link w touringu akurat siedzi tuner Tv, tuner radia jest w lewym boczku, tam gdzie zmieniarka, czytnik i reszta gratów to :

https://www.google.pl/search?q=bmw+e39+tunerbm24&client=ms-android-samsung&prmd=ivsn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjegfuYzpPRAhWGOlAKHRJqCOYQ_AUIBygB&biw=412&bih=652#tbm=isch&q=becker+bm54&imgrc=nWs9xw9m5iBI6M%3A

Opublikowano
  • Autor
Ok Dziekuje serdecznie.Hmmm teraz moje pytanko wyglada tak,czy da sie to jakos zastapic albo ominac bo ceny sa dosc wysokie za ten tuner
Opublikowano
z tego co wiem, raczej nie da się zastąpić tego innym tunerem nie fabrycznym, nie lepiej oddać gdzieś do serwisu na sprawdzenie? tak z ciekawości, Ty masz touring?
Opublikowano
  • Autor
Tak tez zrobie.Dzieki jeszcze raz za pomoc.Touring 2003r
Opublikowano
Zanieś na serwis, może to jakaś małą awaria, choć ja bym stawiał na końcówki mocy, ja swój ostatnio oddałem do wymiany końcówek na mocniejsze i wyciągnięcie 4x rca, co prawda dałem 360zł , ale dźwięk o wiele lepszy no i rca przyda się do wzmacniaczów zewnętrznych. nie ma problemu. pozdro
Opublikowano
  • Autor
Juz kupilem nowy tuner troche drogi bo 600 zl trzeba dac ale smiga jak ta lala.Dzieki za pomoc