Skocz do zawartości

Reflektor kompletny BMW 525XD lewy, bi-xenon / zamiennik?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, orientuje się ktoś gdzie mogę kupić kompletny lewy reflektor na d1s do bmw 5 (e60) 525xDrive z 2008r, bi-ksenon nieskrętny? Szukałem gdzie się dało, ale nikt nie ma takiego reflektora. Chodzi mi o jakiś zamiennik albo oryginalny używany, bo nowy niestety to koszt ok. 4,5 tyś zł... Albo może wie ktoś czy idzie coś zrobić z niewielkim pęknięciem na kloszu? przez to dostaje mi się wilgoć do lampy i poszła przetwornica z żarnikami (i oby tylko), dlatego najlepiej jakby ktoś pomógł odnaleźć kompletny reflektor.

Z góry dzięki za pomoc :)

Opublikowano

Obecnie trójmiasto. W dwóch warsztatach powiedzieli mi, że nie da rady nic z tym zrobić dlatego postawiłem na nowy reflektor... same żarniki na D1S mam do załatwienia od ręki, ale po wymianie na nowy i tak nie świeci, czyli przetwornica uszkodzona... Nie ma ani świateł mijania ani długich.

A co do przetwornicy, to wiecie może jaka to ma być?

http://allegro.pl/bmw-e60-e61-przetwornica-d1s-5dv009000-00-f-vat-i6632098941.html

Czy takie coś byłoby ok? i czy samemu idzie to wymienić, czy warsztat?