Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam prosze o opinie jak swieca swiatla w nocy w lampach soczewkowych na zwykla zarowke h7 bez xenon.Poniewaz mam takie ory lampy ale w nocy nie da sie jechać bo ledwo co widac i nie wiem czy te lampy tak maja czy cos jest z moimi nie tak.
Opublikowano

Jeśli nie da się jechać to znaczy że są zakurzone, lub przypalone. Podejrzewam że wystarczy rozebrać i wyczyścić, jeśli nie było cudowane z dziwnymi żarówkami. :)

+ polerka klosza z zewnątrz i musi być OK

Opublikowano
Polerka była i nic nie dalo.Zamówiłem nowa lampe ale głownie chodzi mi o to czy aby te lampy soczewkowe al nie sa juz takie ze slabo swieca?Dlatego chciałbym żeby ktos się wypowiedział kto posiada takie lampy.Miałem vectre c i tez soczewka na h7 zwykła szału nie było w nocy ale dalo się smialo jechac a tu jest tragedia jak na postojowkach taka widoczność.
Opublikowano
Jeśli nie da się jechać to znaczy że są zakurzone, lub przypalone. Podejrzewam że wystarczy rozebrać i wyczyścić, jeśli nie było cudowane z dziwnymi żarówkami. :)

+ polerka klosza z zewnątrz i musi być OK

Jeśli przypalone to znaczy że odbłyśnik sie wypałil a czyszczenie samo nic nie da trzeba by było napylić od nowa.Dlatego nie chce się bawić w to i zamówiłem nową lampę lecz dziwi mnie to że druga też słabo świeci przypadek ze nagle 2 lampy tak samo słabo świecą?