Skocz do zawartości

Czy w e36 325 zawsze występuje komputer pokładowy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem tutaj nowy i jest mi bardzo miło. Oczywiście mam pewien dylemat, a właściwie potrzebuję porady. Tak jak w temacie, niby samochód po rozkodowanym VINie jest orginalnym 325, 1992r buda coupe lecz jednak nie widzę komputera pokładowego, jest w tym miejscu zwykły zegarek tarczowy i jakiś mały schowek, jak w wersjach 316 lub 318. Czy jest to możliwe, może jednak w 2,5L w każdym przypadku powinien występować komputer? Czy ktoś mógłbym wyjaśnić czego można się spodziewać po tym fakcie? Czy buda jest z złabszej wersji czy nie koniecznie, VIN niby potwierdza orginał ale i tak nie wiem jak dokładnie można sprawdzić wiarygodność auta z VINEm itp. Ewentulanie ile jest zabawy aby zamontować taki komputer pokładowy?

Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi

Opublikowano
I nie zawsze mógł występować w samochodzie? Zależne to było od życzenia klienta? Nie chcę się spalić i kupić auta które tak na prawdę nie było całe w orginale 325.