Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich. Mam problem, otóż - kupiłem bmw e46 99' rocznik, benzyna 1.8 118km. Pojazd posiadał założone przez poprzedniego właściciela ringi ccfl. Przez pewien czas jeździłem z owymi ringami jednakże w dniu dzisiejszym postanowiłem je zdemontować. Po ich wyjęciu podłączyłem wszystkie przewody i...auto nie odpala, nawet nie kręci. Ponadto po stronie kierowcy, mimo, że wszystko działa jak należy - pojazd pokazuje problem ze światłem. Zaraz idę do sąsiada i podłącze auto pod prostownik, a jeśli to nie zadziała - w takim wypadku co może być problemem? I czemu auto pokazuje, że są problemy? Z góry dzięki za odpowiedź.
Opublikowano
Jeśli odtworzyłeś instalacje poprawnie to powinno wszystko być w porządku, sprawdź miernikiem czy nie masz jakiegoś zwarcia w obwodzie auta, no i napięcia na tych zaciskach lamp i podłączaj na nowo.