Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
padl ci dwumas w 325xi ? jestem przy 300 tysiakow przy modzonym silniku i dalej jest sprawny.

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano

Nie, jeszcze nie. Przebieg raczej realny 205 tysięcy. 0 wibracji na niższych obrotach czy drgań karoserii.

Aktualnie chyba są jakieś pierwsze oznaki kończącego się sprzęgła - często przy ruszaniu pod koniec puszczania sprzęgła jest kilka takich drobnych szarpnięć - jak w dobrze wysłużonej taksówce :D

Mam samochód od przebiegu 167 tysięcy i wiem że wcześniej tego nie było.

Jakbym się skusił na wymianę sprzęgła to najczęściej wymienia się je z kołem dwumasowym i dlatego zbieram wywiad od użytkowników jakby jednak się okazało że dwumasa ledwo dycha po ściągnięciu skrzyni.

Wymieniałeś u siebie już sprzęgło ?

Opublikowano
jestem w automacie a wiec nie mam tego problemu. :)

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie