Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WitaM!

Dzisiaj wpadłem na genialny pomysł :) Postanowiłem przyciemnić deczko szybki w swoim autku :) Pojechałem zakupić jasna folie oczywiscie czarną i po przyjeździe do domu zacząłem sie główkować co dalej :) I teraz moje pytanie: Jak wyjąć boczne szyby i trójkąciki z tylnych drzwi ?? z góry dzieki za pomoc...POZDRAWIAM :!:

Jestem silny wewnętrznie jak Jeep Wrangler, z klasą jak Mercedes S600, niedostępny jak BMW 750iL, delikatny jak jasna skóra w Volvo C70, pięknyi wysportowany jak Audi TT i niekoniecznie szybki jak Porsche :D

...::: StreeT RacinG Is NoT A CrimE :::...

Opublikowano

Siemasz!

Jako że ja mam przyciemniane szyby ( w serwisie mi to robili) to Ci dam jedną wskazówke. Pozostaw ok 2mm czystej szyby przy krawedziach, poniewaz jak bedziesz zamykał szybe to Ci sie nie pomarszczy folia etc.

Szczerze wolał bym zebys sobie zrobił to w jakims serwisie (masz atest i pewnosc ze Ci sie nie posypie).

Pozdrawiam i powodzenia! :)

Opublikowano (edytowane)
Trójkącik jest klejony wiec go nie wyjmiesz a boczne szyby - odpiąć prowadnice i wyjadą do góry razem z szynami przy czym przy tylnych szybach trzeba rozebrać jeszcze ten plastik przy trójkacie no i oczywiscie pozdejmować przy wszystkich nikle przy czybie od wewnatrz samochodu. Edytowane przez katar14
http://img221.imageshack.us/img221/9561/bmw9bq.jpg
Opublikowano
Chyba dam do serwisu :) Dzięki za pomoc :)

Jestem silny wewnętrznie jak Jeep Wrangler, z klasą jak Mercedes S600, niedostępny jak BMW 750iL, delikatny jak jasna skóra w Volvo C70, pięknyi wysportowany jak Audi TT i niekoniecznie szybki jak Porsche :D

...::: StreeT RacinG Is NoT A CrimE :::...