Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Od roku nie mogę poradzić sobie z tym rzezeniem, nadmienię ze przejrzałem wiele filmów i nigdzie nie ma takiego jak ten, ściągaNe były paski i dalej on się pojawia. Jest tylko na niskich obrotach, wystarczy lekko dodać gazu i nic nie slychac, najlepiej słychać to od 11 i 17 sekundy. Może ktoś ma jakiś pomysł bo juz mi ręce opadają

20161121_211656.mp3

Edytowane przez Krychul_k
Opublikowano
Zależy gdzie to słychać ? Bardziej z przodu a może na łączeniu skrzyni z silnikiem? Jeśli to drugie to sprawdz koło zamachowe lubią sie nity obluzowywać i wydaje podobny dzwięk oczywiscie jesli masz automat bo w manualu jest inne.
Opublikowano
Sory nie dopisalem ze manual. A dzwiek ciezko okreslic ale raczej tak jak mowisz gdzies z tylu silnika:/ A skrzynie juz zrzucalem bo myslalem ze cos wlasnie ze sprzeglem kolem, w kazdym razie tam okazal sie w miare nowy komplet, ale stety i niestety to nie to. W sumie robota nie poszla na marne bo przy okazji wymienilem uszczelniacz na wale, ale problem jak byl tak jest:( Jeden mechanior naprowadzal mnie na pompe oleju ale taki halas?