Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy możliwa jest zmiana fabrycznych xenonów w pre-LCI na DEPO z nie duzymi kosztami i nakładem pracy?

Bez sensu to wykonywac. Rezygnowac ze swiatel xenon na lampy depo i uzywac h7. Z jakiego powodu wpadles na tak glupi pomysl?

Opublikowano
dużo jest powodów, ale najważniejszy to że musiałbym kupić nowe a 2 kafle wole wydać na coś innego do samochodu niż na nowe xenki, DEPO miałem okazje przetestować i zupełnie mi wystarczą a mam okazję kupić w dobrej cenie
Opublikowano
dużo jest powodów, ale najważniejszy to że musiałbym kupić nowe a 2 kafle wole wydać na coś innego do samochodu niż na nowe xenki, DEPO miałem okazje przetestować i zupełnie mi wystarczą a mam okazję kupić w dobrej cenie

2k za nowy xenon, pokaz mi takie to odrazu sobie zamowie, za tyle to uzywki ale warto, nie ma porownania xenonow, a lamp soczekowych h7, nie ta liga.

Wiazka napewno do wymiany, modul wymiana lub zakodowanie, pytaj ludzi ktorzy sie tym zajmują, zadzwon szybciej otrzymasz konkretna odpowiedz. Moim zdaniem oslabisz sobie tym samym samochod co poskutkuje zdecydowanie w późniejszym czasie trudniejsza sprzedażą swojego samochodu.