Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dokonałem zakupu 435 d x-drive coupe performance

Auto jest piękne ale jet jeden feler wilki przynajmniej mnie oczy na ten widok bolą

Wydech, końcówki dwie rury z lewej strony

Pytanie i prośba o radę

Czy iść w temat jak z 435i ostatni tlumik , końcówki po jednej z lewej i z prawej strony ?

Czy może na grubo , ostatni, końcowy tlumik i cztery końcówki z m power ?

Czy mocowania będą pasowały, tłumik od benzyniaka czy nie będzie jakiś problemów ?

Oczywiście zdaję sobie sprawę z wymiany zderzaka i dyfuzora przy opcji na M4 jak i wymianie samej nakładki, dyfuzora przy opcji na 435i

Co radzicie ?

Z góry dziękuję

Pozdrawiam

Opublikowano
odklej znaczek modelu i udawaj 2-litrówkę. Daj spokój z lansem, nie widzisz tych rur.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ala m4 z ON to średnio to widzę, myślę iż wydech z 440i performance wszystko załatwi nie tylko wygląd ale i dźwięk. Gratuluje super auta.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Trzeba było brać 435i nie miałbyś problemu z wyglądem wydechu a tym bardziej z dźwiękiem ;-)

Osobiście śmieszą mnie quad wydechy w 435i/d i upodabnianie na siłę do M4.

Opublikowano

Napisz trochę jak się jeździ z tym silniczkiem w budzie 4ki.

Czy katapultuje się mocno ?

Jeździłem tym silnikiem tylko w X3 i tam jest fajnie, ale podejrzewam, że w 4ce musi już w ogóle być super wrażenie.