Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Po zakupie swojego wymarzonego F30 , doprowadzam go pomału do idealnego stanu , mam jednak problem z nawigacją. Ogólnie widzi mniej więcej położenie pojazdu , ma jednak problem z kierunkiem zwrócenia pojazdu i kierunkiem ruchu....

Widać jakby samochód poruszał się wzdłuż drogi "bokiem" lub też jakby poruszał się w tył po czym przeliczy i wskaże poprawne położenie (gubiąc się przy tym nadal). Spotkał się ktoś z Was z takim problemem ? Elektronik , którego znalazłem winą obarcza aktualizacje być może średnio udaną oraz mówi ,że nie widział takiego problemu. Dodam tylko , że mój samochód nie był wyposażony fabrycznie w nawigację i tutaj kolejne pytanie . Nosząc się z zamiarem zmiany kierownicy na M pakietową , patrząc za ile mogę sprzedać swoją sport pakiet znalazłem aukcje z dopiskiem : Kierownica Pod Nawigacje . Czy nieodpowiednia kierownica może być przyczyną błędnych wskazań kompasu nawigacji w F30 ? z góry dzięki za odpowiedzi.

|Pozdrawiam

|Mateusz