Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie dział polecane warsztaty!

Witam. Czy ktos z uzytkownikow moze polecic jakis warsztat montując lpg we Wroclawiu?

Slyszalem o dobrym warsztacie na Niedzwiedziej 9 Amargaz, czy ktos korzystał i moze sie wypowiedziec? Lub polecic inny warsztat? Konkretnie chodzi mi o e46 330i, zalezy mi aby auto nie stacilo mocy bo jak narazie bardzo ladnie trzyma serie (na hamowni wypluł 241km 302nm).

Dziekuje za odpowiedzi. Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Ja ze swojej strony mogę polecić Jakart na ul. Legnickiej 52a (wjazd od parkingu Magnolii). Pracuje tam user z forum maxbimmer. Zakładałem u nich ok. 2 lata temu gaz do e46 n42b18 i do dziś z tą instalacją nie ma żadnych problemów. Założona schludnie, szybko i dobrze wystrojona - bez różnicy w pracy na benzynie i gazie. Auta już nie mam, kupił ode mnie kolega więc wiem, że nadal z gazem wszystko ok.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Oj teraz to ja już nie pamiętam nic poza nazwą Landi Renzo, bo auto dłuższy czas temu sprzedałem.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.