Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich :)

jeszcze niedawno bo rok temu podobnie jak bj84 bylem właścicielem hondy s2000, która jednak została przeze mnie sprzedana i zaczęły sie poszukiwania jej następcy.Chodziło mi o kolejne auto bez dachu, najlepiej roadster jednak z dużo większym potencjałem do poprawy osiągów niż s2k.Wybór szybko padl na z4 e89 w wersji 35i, jednak gdzieś tam w głębi duszy marzyła mi się wersja is :wink: po około roku poszukiwań na rynku wreszcie w kwietniu tego roku pojawiła się w ogłoszeniach bezwypadkowa 35is od pierwszego właściciela :D właściwie to jej zapowiedz sprzedaży w maju bo wtedy klient miał ja zostawić w salonie za inne auto.Nie czekając na nic po zapewnieniach sprzedającego o idealnym stanie auta wpłaciłem zaliczkę rezerwacyjna i pojechałem oglądać z4.Auto okazało się takie jak opisywał, a wiec ostatecznie na przełomie maja i czerwca było już u mnie :D

Rocznik auta 2011, przebieg w momencie zakupu 53tys km udokumentowany książka serwisowa w MK cars Krakow, skrzynia DKG oraz chyba maksymalne wyposażenie z 19 calowymi felgami.Przy przebiegu 56 tys zrobiony został przypadający serwis olejowy wraz z mikrfiltrem w Bmw Smorawiński w Poznaniu

Jako ze silnik n54 ma spory potencjał we wrześniu bmw dostało nowy niemal dwa razy większy intercooler WAGNER Tuning oraz zostało wystrojone w TC Performance w Łodzi na 407 koni i 573nm :twisted: Puki co dysponuje tylko fotkami ze strojenia auta, myślę ze więcej pojawi się na wiosnę kiedy auto znów wyjedzie z garażu gdzie aktualnie przeczekuje zimę :)

Plany na wiosne:

-szersze i lepsze opony niż fabryczne Bridgestone które nie przenoszą mocy na asfalt

-kolejne modyfikacje-wydech i hybrydy turbo :twisted:

stay tuned :twisted:

https://zapodaj.net/15284ccccc8ee.jpg.html

https://zapodaj.net/6eb1d0edbed3d.jpg.html

Ps.Nie mogę wkleić zdjęć wiec wrzucam linki :|

Opublikowano

Świetny kolor. I wnętrze chyba niczego sobie.

Witamy w klubie :)

Ile ta przyjemność kosztowała?

SPRZEDAM

Komplet zderzaków BMW F30 Sport Line

Komplet zderzaków BMW Z4 E89

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
gratulacje, piękne zestawienie. O podkręceniu nie wspomnę. Brawo.