Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Uwaliłem 4 sterowniki w Moim Bmw przy pomocy ISTA/p przez D CAN MOŻE ktoś na icon do pożyczenia Albo za nie wielkow płate pomug mi z tym.Proszę bardzo pilnie
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Uwaliłem 4 sterowniki w Moim Bmw przy pomocy ISTA/p przez D CAN MOŻE ktoś na icon do pożyczenia Albo za nie wielkow płate pomug mi z tym.Proszę bardzo pilnie
Uwaliłem 4 sterowniki
i
Albo za nie wielkow płate pomug mi z tym
=

niezgodne rzeczy.

Bardzo wiele razy omawiane wspomniano - nie sun dcan w istap.

Spróbuj przez Winkfp reanimować.

Jakie 4 ecu ?

Opublikowano
Spoko zaprogramowałem 3sterowniki pozostał dsc czyli a abs kontrola trakciji I restracji rzeczy ale on nie chce otpowiadać czy może go uwaliłem calcowicIe czy co może kto pomoże z tym ????
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Spoko zaprogramowałem 3sterowniki pozostał dsc czyli a abs kontrola trakciji I restracji rzeczy ale on nie chce otpowiadać czy może go uwaliłem calcowicIe czy co może kto pomoże z tym ????

Это твои шедевры ?

http://bmwtools.info/forum/topic/4247-bmw-e91-s-duru-nachal-obnovliat-cherez-d-can-ista-p/

Ну прям очень похоже :mrgreen: Мир тесен даже в интернете ))))

To twoje arcydzieła ?

http://bmwtools.info/forum/topic/4247-bmw-e91-s-duru-nachal-obnovliat-cherez-d-can-ista-p/

No tak wygląda :mrgreen: Świat jest mały, nawet w internecie ))))

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)
Да мої может ти знаєш как піднять dsc

Пробуй WinKFP з ICOM або WinKFP з D-Can

Spróbuj WinKFP z ICOM lub WinKFP z D-Can

Edytowane przez temsky740
Opublikowano
Проблема в тому що нема icom в гробаному жешові люди як чують що блок не виходить на связь зразу міняти хочуть Такщо я d can піднімати не хоче може в тебе icom є тиж з катовіц ?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam chyba powoli robi się sojusznicze forum :mad2:

Zupełnie normalna praktyka. Nie widzę tu nic dziwnego i takiego, co sprawia walić głową o ścianę. ))))))