Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam rocznik 2006 - nie mam niestety wyjścia AUX ani żadnych portów USB. Mam natomiast zmieniarkę oraz radio, które odtwarza mp3 tylko z płyty. Czytałem już wiele tematów na tym forum - i żaden nie rozwiał moich wątpliwości, stąd nowy temat. Nawigacja to wersja Business (strzałkowa). Czy istenieje jakiś prosty i co najważniejsze niedrogi sposób na rozszerzenie o port USB ?Cz y jest jakiś cyfrowy zamiennik/emulator zmieniarki, który mogę podpiąć zamiast obecnej oryginalnej zmieniarki ? zależy mi na "plug & play" oraz nierozwalaniu całej deski w celu wyjęcia radia :)

Opublikowano
Jeśli samo usb bez bluetooth to są zestawy do podłączenia ipod do bmw trzeba szukać na znanym portalu ,albo dension gateway 500 lub 500s bt ten dension pug &play jesli masz zmieniarke.
Opublikowano

Polecam 500s

2x usb , aux, bluetooth i rowniez streaming audio po BT, montaz plug and play. Dziala na swiatłowodzie a wiec sterowanie z poziomu radia i kierownicy działa jak należy ;)

Tanie nie jest ale warto.

E60 535xd+++ + 8hp70x

Individual project by mnichu

Opublikowano
W zeszlym tygodniu dolozylem fabryczne USB, koszta Mulf 2 Hi 450zl, gniazdo USB/AUX + przewod do polaczenia z Mulf 300zl, kodowania we wlasnym zakresie wiec calosc 750zl.