Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam kilka pytań odnośnie x5 z jakim motorem szukać , co sprawdzać podczas zakupu by nie trafić peta ?! Pytania odnośnie kosztów zawieszenia eksploatacji najbardziej interesuje mnie silnik benzynowy 3.0d miałem w e39 bardzo dobrze pracował bez usterek . Wiec proszę o opinie
Opublikowano

V8 moze miec mniejszy przelot trzeba tam zajrzec do razrzadu klekoczace vanosy jesli ktos to zrobil to ok e53 poliftowe ma nowsza v8 z e60....3.0d dobry silnik jesli zdrowy znalesc z malym przelotem ciezko....mam trzeciego x teraz z m54 3.0i jezdzi dobrze ale rakieta nie jest za to nic sie nie psuje i tani w utrzymaniu...mialem 3.0d i moment jedak tobi swoje

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Mysle ze takich tematow juz masz troche. Koszty nie beda sie jakos roznic bardzo poza iloscia paliwa lanego do baku ;) W dieslu jak w kazdym ktory ma wiecej niz 200 000 km zaczynaja sie problemy ,czesto kosztowne. W v8 na wstepie trzeby wymienic rozrzad. Druga rzecz to zwroc uwage na automat bo remont to miedzy 5000 a 8000 zl . Po prostu nie szukaj okazji cenowej bo takie nie istnieja . Lepiej jedz na zachod po auto bo w polsce to wiekszosc krecone i po sporych wypadkach padalce sciagane przez handlarzy.