Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich,

kupiłem niedawno nowe felgi do swojego autka i mam pewien problem - felgi są bez dziur na śruby. Szukam zatem ogarniętej firmy, która będzie w stanie zrobić 5x120, powiększyć otwór centrujący oraz zebrać 10mm ET na 2 sztukach felg.

Czy ktoś z Państwa może kojarzy jakąś firmę, która jest w stanie wykonać taką usługę ? Bez różnicy w jakim województwie.

P.S. Znalazłem tylko jedną firmę na googlach, którą między innymi robi takie coś i nazywa się polerowanie-felg.pl ale niestety nie odpisują na maile oraz nie odbierają telefonu od tygodnia zatem... chyba coś im interes padł :(

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Ok, temat do zamknięcia. Znalazłem firmę, która produkuje felgi oraz je "przerabia" więc nie było żadnego problemu z nawierceniem dziur, skrojeniem ET oraz powiększeniem otworu centrującego. Dzisiaj zawiozłem felgi i niebawem będę je odbierac:)