Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Mam może głupie pytanie może nie , w każdym razie nie mogę znaleźć odpowiedzi . Mam X5 E53 z tel. Motorola ale nie mam samego telefonu "słuchawki " Czy istnieje możliwość że jak kupię tel od Motoroli z taką samą ładowarką ( tj. w samochodzie ) to tel będzie współgrał z samochodem i będzie normalnie dawał głos na głośniki itd. ?

Jeżeli ktoś to przerabiał to proszę o info

Pozdrawiam

cn_igi

Opublikowano

Nie było odpowiedzi ale coś tam udało mi się samemu ustalić , i może komuś się przyda ,

Otóż tj. w moim X5 powinna być motorola v50 - to niestety ten tel ma dedykowane oprogramowanie od BMW i tel. zakupiony z oprogramowaniem standardowym łączy się z samochodem ale nie działają wszystkie funkcje , np. nie wiadomo kto dzwoni . Dodatkowo potrafi zawieszać się wieszając jednocześnie cały monitor :/

Także chyba gra nie warta świeczki trzeba szukać dedykowanego , no ale jednak znaleźć nie jest łatwo :/