Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje podejscie jest normalne, zdrowe. Staram sie kazda oferte dobrze sprawdzic i nic na "hura" nie kupowac.

W wymaganiach podalem auto jakie bym chcial kupic.

Aczkolwiek biore pod uwage i auta, ktore maja dekade, i te, ktore maja przebieg ponad 200k, i te, ktore kosztuja ponad 45k.

Jesli bedziesz mial na sprzedaz auto 5 letnie, z duzym przebiegiem, ale pewne i w moim budzecie - na pewno sie nad nim pochyle.

Stad tez moja prosba do forumowiczow - dawajcie znac, jesli wiecie o jakiejs fajnej ofercie, ale niekoniecznie spelniajacej moje wszystkie wymagania.

Zdaje sobie sprawe, ze uzywanego idealu na pewno nie kupie :)

Jak najbardziej jestem sklonny isc na kompromisy, ale wszystko w granicach rozsadku. To jest caly czas seria 1. I moje pierwsze auto ze stajni BMW.

EDIT: spojrz nawet na te ogloszenie -> viewtopic.php?f=5&t=305153 . 1er z podobnym wyposazeniem, silnikiem (tylko zeby to byla benzyna) i historia (zakladajac, ze jest pewna) - biore w ciemno.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

W razie czego przeczytaj proszę moje i swoje posty ....

EDIT: spojrz nawet na te ogloszenie -> viewtopic.php?f=5&t=305153 . 1er z podobnym wyposazeniem, silnikiem (tylko zeby to byla benzyna) i historia (zakladajac, ze jest pewna) - biore w ciemno.

No. Ale to auto z linku 3 lata temu miło 175 tys. km. W międzyczasie 2 właścicieli w PL. Na 100% ma DWÓJKĘ z przodu?

Bmw jest zadbane, bezwypadkowe, sprowadzone w 2013 r z przebiegiem 175000, ja jestem 2 właścicielem w PL.

I o tym właśnie mówię.

SAAB ready for take off.

codzienność:
- fajna Octavia Elegance Combi 2.0 TDI+ Sportline (DE)
- dobry Touran 2.0 TDI+ CUP (F)
- praktyczne Caddy 2.0 TDI+ Edition35 (F)
czas wolny:
- nerwowe  BMW M140i 340KM RWD shadow finale edition (PL)
weekendy:
- przyjazny Lexus GS-F Sport 477KM (PL)
zabawki:
- zaskakujący SAAB 9-5 Aero 2.3T manual MY2001 MapTun Stage3 (L)

plany:
- ostre BMW M8 Competition Coupé (PL)

Opublikowano

Jak na wlasciciela firmy IT wylapywanie wyjatkow idzie Ci naprawde slabo ;)

Piszesz o duzych przebiegach - ja Ci pokazuje auto ktore ma prawdopodobnie ponad 300k przebiegu i pisze, ze bylbym w stanie sie takim zainteresowac. A Ty, ze "na 100% ma DWOJKE z przodu?". Kto pisze o dwojce :) Pokazalem Ci tylko, ze nawet takimi autami moge byc zainteresowany :)

Konczac te dyskusje nie na temat - Samochodu z tematu nie kupilem. Szukam dalej. Jesli ktos cos ma - zapraszam :)

Pozdrawiam i milego wieczoru zycze.