Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
dokładnie przeczytaj punkt 17 :D

Ja z tobą nie dyskutuję, zasady to zasady. Tylko nie zawsze moderator ma rację . Ponieważ Esys w pracy naprawdę jest łatwiejsze w programowaniu niż ISTA P )))))))

Teraz będziemy starać się pomagać wybiórczo, tam gdzie konkretne pytanie - konkretna odpowiedź. Pytania typu - czy istnieje życie na marsie nie będą rozpatrywane. Już przeczytałem i zrozumiałem te punkty regulaminu )))))

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

A więc tak po pierwsze dziękuję za zainteresowanie tematem oraz waszą nie oceniona pomoc(ostatnio ciężko o jakąkolwiek pomoc)sprawa wygląda tak nic nie dawały wasze rady.caly czas brak możliwości kodowania. Icom też sobie nie poradził.telefon do serwisu który to naprawial i wysyłka na gwarancję.okazalo się że światłowody zostały źle połączone w module i dlatego nic nie dało się zrobić.jak pierwszego dnia sugerowalem serwisowi że jest coś nie tak,to mówili że nie możliwe że wina tkwi w aucie.ogolnie zastanawiam się czy opisać swoją sytuację z tymże serwisem,bo nie jestem zadowolony z ich usługi oraz traktowania klienta.usluga nie wykonana w 100% a zapłacone jakby wszystko było wykonane profesjonalnie.

Jeszcze raz dziękuję za pomoc