Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam niech mi ktoś czy mógł mi się poluzować jakiś kabelek czy przepalił się żarnik ponieważ gdy włączę światła jedna z lamp raz świeci a raz nie błąd od świateł także czasem się wyświetli czasem nie trzy razy miałem taką sytuację że światło znikało wyłączyłem i włączyłem światła i ono się pojawiało jednak teraz znowu już nie świeci czego to może być przyczyna ? Edytowane przez szycha145
Opublikowano
Chodzi o to że nie wiem czy jakiś kabelek mógł się poluzować od światła czy żarnik się przepalił ponieważ od wczoraj jedno ze świateł raz przestawało świecić a jak wyłączyłem i włączyłem światła to znowu było jednak dzisiaj już w ogóle nie świeci .
Opublikowano
A ten jeden kabel który jest wkładany w środek tej przetwornicy i dokręcany przy niej to później bez problemu to włożę z powrotem czy jak go się wyciągnie to później trzeba tą przetwornicę rozbierać ?