Skocz do zawartości

E39 Touring lokalizacja modułu BT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam problem z BT - kupując nie dostałem żadnych papierków,więc kodu nie mam. Wyczytałem,że można go znaleźć w bagażniku ALE w sieci znalazłem filmiki do sedanów, a nie do Touringa. Wyczytałem również,że w kombi jest pod podłogą bagażnika,ale jak ją podniosę to jest pustka. Gdzieś tam znowu widziałem,że trzeba odkręcić pod podłogą plastik,w którym jest lewarek,ale jak odkreciłem cała lewą stronę podłogi to znalazłem co najwyżej info o nawigacji?

Z racji tego,że jestem już skołowany, nie mogłem odnaleźć odpowiedzi na forum to pytam posiadaczy E39 z BT w kombi - gdzie to cholerstwo znaleźć,żeby móc sparować telefon? Dostępu do komputera nie mam,żeby z niego wyciągnąć kod,a BT przydatna rzecz. Czy mam BT - tak mam, navi wchodzi w tryb parowania, telefon wykrywa BMW i pyta o ten nieszczęsny PK (swoją drogą - czemu geniusze nie mogli go wyświetlić na ekranie?)

Ed: Znalazłem - za tylnymi fotelami trochę na prawo od środka bagażnika (patrząc od strony klapy) - w moim przypadku trzeba było jeszcze odkręcić sam moduł,bo nalepka była naklejona na stronie w kierunku foteli.