Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam,odkąd kupiłem autko tj ponad 2 lata temu to tylne drzwi za kierowcą nie otwierały się z centralnego tylko manualnie i zamyka się przez wcisnięcie bolca:P ogólnie mi to nie przeszkadzało ale czasem potrafiło wkurzyć jak miałem komplet pasażerów ewentualnie zakupy( obchodzenie auta by wrzucić na tylną kanapę :/) i tak więc nigdzie żadnego schematu nie znalazłem na necie co i jak ,wziąłem się za naprawę bo myślę ze to pewnie pierdoła ale trudna do zlokalizowania,rozebrałem boczek i wszystko wygląda ok nie miałem miernika by jakoś sprawdzić czy prąd dochodzi odpiąłem białą wtyczkę ale zero reakcji , czy ktoś na forum miał podobny problem?? od czego powinienem zacząć i jak do tego podejść czy jakiś bezpiecznik czy coś gdzie czego szukać bo u mnie skończyło na rozebraniu boczka........kilku k... i założenie wszystkiego z powrotem ...bezsilność bo nigdzie w necie nie ma co to może być tylko ze pilotem raz otwiera albo zamyka ale z kluczyka i takie tam mi nie reaguje na te drzwi wcale centralny jak wcisnę bolec to centralny otwiera i zamyka 3 drzwi i bagażnik jak wyciągnięty bolec to centralny zamyka i otwiera 3 drzwi i bagażnik a te drzwi non stop otwarte aż nie wcisnę bolca. był bym mile wdzięczny jak ktoś by się znalazł co miał i rozwiązał ten problem albo go nie miał ale ma wiedzę dzięki z góry i czekam na info Pozdrawiam