Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam chciałbym założyć sobie obc 18 do compactta posiadam w compacie obc, i teraz pytanie czy jest taka możliwość, co trzeba przerabiać, jeżeli ktoś już to robił będę wdzięczny jak to zrobił za opisa, sorry ale jestem nowy, i bmw posiadam od niedawna.
Opublikowano
Witam chciałbym założyć sobie obc 18 do compactta posiadam w compacie obc, i teraz pytanie czy jest taka możliwość, co trzeba przerabiać, jeżeli ktoś już to robił będę wdzięczny jak to zrobił za opisa, sorry ale jestem nowy, i bmw posiadam od niedawna.

bez problemu podłączysz duże obc do compacta, podłączasz jak w innych budach opis znajdziesz na forum, na 99% sam nawet wrzucałem, największym problemem jest znalezienie odpowiedniego miejsca w compacie

nawet climatronic da radę włożyć do compacta, wszystko działa tylko jest z tym sporo rzeźby i zostaje mało miejsca na radio, więc trzeb kombinować z panelem