Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
zrób inicjalizację, tzn. trzymaj przycisk unoszenia około 30 sekund, panorama i osłona wykona pełen cykl otwierania i zamykania i powinno byc ok. Nie puszczaj przycisku do póki procedura się nie ukonczy
Opublikowano
jezeli procedura ktora kolega poleca nie zadziala moze byc tez jak u mnie, ze jest problem z kontaktem w sterowaniu, musisz kupic sterowanie uzywane na allegro, to koszt jakis 150 zl + wysylka. nie trzeba nic kodowac, po prostu zamieniasz.

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
jak byś potrzebował coś do panoramy daj znać. Leży mi praktycznie cała rama z silnikami mi modułami w piwnicy. Zawsze odsprzedam taniej niż na allegro
Opublikowano
a masz te wewnetrze przesuwane dwa kawalki te z podsufitki z szynami ? jak tak to chetnie bym odkupil

Moja La Bunia

DO E9x :

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
jezeli procedura ktora kolega poleca nie zadziala moze byc tez jak u mnie, ze jest problem z kontaktem w sterowaniu, musisz kupic sterowanie uzywane na allegro, to koszt jakis 150 zl + wysylka. nie trzeba nic kodowac, po prostu zamieniasz.

bardzo mnie to zaciekawiło, u mnie ta procedura zadziałała ale po wielu godzinach z lapkiem w aucie i wciskania przycisku, co prawda mam e 61, ale INPA pokazuje cały czas wcisnięty przycisk zamykania dachu i nie pozwala go otworzyć, a jak się juz uda, to podczas jazdy zamyka się sam :evil: mozesz napisać cos więcej o twojej usterce

Opublikowano
dokladnie co opisujesz (podczas jazdy sie otwiera, nie chce sie zamknac albo ciagle dazy do zamkniecia), to jest problem kontaktu w sterowaniu i nie oplaca sie naprawiac lepiej kupic uzywke.

Moja La Bunia

DO E9x :

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
dokladnie co opisujesz (podczas jazdy sie otwiera, nie chce sie zamknac albo ciagle dazy do zamkniecia), to jest problem kontaktu w sterowaniu i nie oplaca sie naprawiac lepiej kupic uzywke.

Ok, tylko że w E61 jest tylko sam przycisk bez żadnej płytki że sterowaniem, do tego sterownik w bagażniku, który już wymieniłem na używke, ista podpowiada żeby sprawdzić okablowanie między przyciskiem a sterownikiem, ale przecież nie rozbebsze całego auta :shock:

• 1 rok później...
Opublikowano

Cześć.

Mam problem z samoczynnie otwierającym się dachem panoramicznym. Dach zaczyna się po trochę otwierać, czasem zatrzymuje się tylko na otwarciu zasłonki. Dzisiaj zwariował całkowicie i musiałem trzymać guzik bo deszcz padał :duh: Da się to jakoś może wyłączyć programowo? Już wolę wcale nie otwierać niż ma mi się otworzyć jak deszcz leje.

• 1 rok później...
Opublikowano
Mam ten sam problem. Dach zamknąłem ręcznie, ale roleta nie dochodzi do końca i pytanko jest takie czy jest jakaś opcja żeby domknąć ją w jakiś sposób?