Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy wg Was zderzaki nie pasują do końca kolorem do reszty karoserii, czy tylko mi się tak wydaje ze zdjęć?

Bo zderzaki akurat nie są oryginalnie z tego samochodu - więc dlatego nie pasują :norty:

Opublikowano
Czy wg Was zderzaki nie pasują do końca kolorem do reszty karoserii, czy tylko mi się tak wydaje ze zdjęć?

Bo zderzaki akurat nie są oryginalnie z tego samochodu - więc dlatego nie pasują :norty:

OK, racja. Rozkodowałem sobie VIN i M-pakiet rzeczywiście jest dołożony. Teraz pytanie, czy dlatego, że samochód był jakoś hardcorowo bity, czy dlatego że ktoś chciał sobie domontować M-pakiet ze względów "estetycznych"...

Orientuje się ktoś może czy gdzieś poza ASO jestem w stanie w Warszawie zczytać komputer i zobaczyć ew. dzwony? Mógłby ktoś polecić jakiś dobry serwis (najlepiej północna Warszawa), gdzie ktoś rozsądny obejrzał by mi to auto i stwierdził czy się nadaje do kupna?