Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przeszczepiłeś środek rozumiem, bo obudowa różni się po między LH a RHD? Czytałeś gdzieś przed zakupem, że da się tak zrobić i widziałeś u kogoś, że to zadziałało? Na moje oko to będzie problem, ten przełącznik puszcza dane do modułu FRM przez Lin-BUS i obstawiam, że on wewnętrznie to rozróżnia a do FRM puszcza tylko czystą informacje, które lusterko ma się przestawiać. Ale mogę się mylić.
Opublikowano
Jeżeli ten przełącznik korzysta z Lin-BUSa i puszcza po nim dane do modułu FRM to za wiele kabli nie ma. Odebrana i przetworzona przez przełącznik informacja o zdarzeniu idzie przez szynę do modułu FRM przy użyciu 1 kabla w przypadku Lin-BUSa. Poszukaj, może komuś się udało, ale tak jak pisałem, moim zdaniem będzie ciężko, chyba, że da się zakodować magiczne opcje w module FRM. Najprościej kupić przełącznik z tym samym numerem co miałeś lub odpowiednik nowszy, czyli do wersji LHD.