Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam kilka dni temu zakupiłem e 34 525 tds z 1993 roku ,podczas zakupu poprzedni właściciel powiedział mi ze pompa jest po regeneracji ale jest żle ustawiona i dlatego falują obroty .mechanik pwiedział mi ze pompa jest walnieta ,byłem na chamowni i usłyszłem ze pompa podaje za mało paliwa (wynik na chamowni 120 koni),max na piątym biegu 150 160 kmh ale czuje ze coś blokuje .co mam zrobic kupc pompe czy walczyc z ustawianiem
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
nie wiem czy fachowo to nazwe elektro magnes sterujacy egr, ale własnie to było walniete jak by co to pasuje od golfa 4 .dzieki kolego za pomoc
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
nie wiem czy fachowo to nazwe elektro magnes sterujacy egr, ale własnie to było walniete jak by co to pasuje od golfa 4 .dzieki kolego za pomoc

Elektrozawór - zapewne powyżej 2000 obr.nie zamykał zaworu EGR i część "pary" z turbiny szła w układ wydechowy..

http://images75.fotosik.pl/97/7ea837af20c745c4.jpg