Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

widze ze jestes nowy. jest chyba 20 postow na temat podlaczenia centalnego pod alarm. wystarczy poszukac. :8)

Do podlaczenia centralnego pod alarm najlepiej uzyc dwoch przekaznikow i przeciac dwa przewody czerwono/zielony i biało/zielony wychodzace z drzwi po stronie kierowcy.

Mozna rozniez podlaczyc sie pod przewody na pozycjach nr.24 (zamykanie) i nr 25 (otwieranie) w białym złączu konektorowym znajdujacym sie nad nogami pasazera.

Zamek w E36 jest sterowany plusem!!!

:8)

Opublikowano

Wiem, ze temat był już często poruszany, ale ja podpiołem się pod 24 i 25 pin i niestety nie działa - czy moze być przyczyną to, że jest to coupe ?

A jeśli tak to co zrobić, żeby działało ???

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
moze odkopuje stary temat ale nie chce zakladac nowego, przylaczam sie do prosby o pomoc lub schemat do zalozenia sterownika do pilota do e36 coupe w standardowym centralnym zamku
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
ja podpiołem się pod 24 i 25 pin i niestety nie działa
W sedanie działa podpięcie pod pin 24 i 25 (rok do '94) Edytowane przez bmw316

POZDRAWIAM MANIAKÓW BMW 🙂

Z BMW od 2004roku. Na forum od 2005r.

Opublikowano
ja podpiołem się pod 24 i 25 pin i niestety nie działa
Nie działa bo masz rocznik '95. Ja aktualnie też będę montować piloty i podobno trza się podłączyć pod piny 4 i 17. Czy u siebie masz już podpięte? jeśli tak to pod które podłączyłeś?

Wcale że nie 95 tylko 92 ale za to coupe ;)

Centralny i domykanie szyb juz dziala