Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
dzięki za gratulacje, bolało przy zakupie, pobolewać będzie jeszcze przez 3 lata ale chyba warto. Kolejne auto właściwie tylko dla mnie. No może czasem jeszcze dla pasażera(ki). kolor mnie urzekł w salonie, stąd wybór a konsekwencją M-pakiet. Tylko te wkurzające podajniki pasów....I jeszcze myslałem że będą się za mna oglądać młode dziewczyny a tu proszę Koleżeństwa siara, oglądają sie młodzi chłopcy :shock: i starsi też. I co z tym zrobić? W Z4 mam to samo.
Opublikowano

Haha. No jak się jedzie przez wioski to niestety tak jest :)

Ale już objazd w okolicach uczelni czy imprezowni juz zwraca uwagę właściwych osób ;)

Opublikowano
tak, to prawda. Na te hoże wiejskie dziewuchy mam w zapasie Passata B5 z 1999 w TDI-ku i pulsującymi neonami pod autem. Działa!!
Opublikowano

Gratki!

Świetne auto, a i silnik będzie rwał do przodu :wink:

Z4 nie będzie zaniedbywane? :wink:

SPRZEDAM

Komplet zderzaków BMW F30 Sport Line

Komplet zderzaków BMW Z4 E89

Opublikowano
nowe auto to auto do codziennego użytku, w miejsce A5 3.0 TDI, którą właśnie próbuję sprzedać. A Z4 czeka w garażu pod pokrowcem na wiosnę.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
a przy tym naprawdę ładnie dudni. Jednoczesnie nie ma tego przykrego dźwięku który był w A5 na wysokich obrotach. Tam silnik cierpiał i prosił sie o zmiane biegu ale swołocz skrzynia (Tiptronik) trzymał go do końca. Wręcz odczuwało sie słabnięcie - no może zwolnienie przyrostu mocy i ewidentny spadek momentu. Fakt że tam 6 biegow a tu 8. No i łopatki pozwalające na błyskawiczną zminę.
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano
Mialem okazje ostatnio przetestowac 435d Gran Coupe na weekend. Niesamowita maszyna, 4.8 s do setki, mocniejsze wcisniecie gazu przy wyprzedzaniu ciezarowki i predkosc prawie momentalnie skoczyla do ponad 140 km/h. Mozna sie uzaleznic i przy okazji szybko stracic prawo jazdy :)

2009-2013 E46 330iA; 2013-2014 E91 318dA; 2014-2016 F34 320dA; 2016-2019 F34 330xdA; 2018-2020 G30 540xiA

2020-2023 F98 X4M; 2022-2026 G08 iX3