Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Koledzy potrzebuję informacji gdzie regenerują pompy VP44 na dolnym śląsku. Jestem z okolic Nowej Rudy koło Kłodzka. Ewentualnie jaki jest obecnie koszt takiej inwestycji.
Opublikowano
ups, czyżby nic z tego ? Może ktoś z forumowiczów ma do sprzedania sprawną używkę VP44 końcówka 005 ?

Sobótka - opinie różne , czas realizacji dla mnie za długi

Z wieloma serwisami można się dogadać , że oni Ci wyślą zregenerowaną pompę a Ty im odsyłasz swoją uszkodzoną ,co prawda najczęściej wymagają kaucji ale mi np zwrócili ją bardzo szybko i bez problemów i upominania .

Opublikowano
Znalazłem na olx http://olx.pl/oferta/regeneracja-pomp-vp44-vp30-ford-opel-bmw-audi-nisan-saab-vw-CID619-ID6tLif.html#e836933c62

ale gość zaśpiewal 2500 zł. Myśle że trochę za dużo

Skoro gość zajmuje się głownie elektroniką to myślisz, że w jaki sposób Ci naprawi tą pompę ?

TC performace (chłopaki z forum) dla klubowiczów życzą sobie 1700 zł , mi się nie podobało ich podejście do klienta i może po prostu w zły okres trafiłem .

Kupiłem zregenerowaną z Lublina (diesel-technika) miałem pompę na drugi dzień i odesłałem im starą . Podejście rewelacja ! komplet dokumentów , pompa działa cacy ,dużym plusem przy wyborze ich pompy było dla mnie to , ze korzystają z projektów unijnych co oznacza , że muszą fizycznie posiadać więcej niż stół do lutowania sterowników.