Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam pytanie tak jak w temacie dlaczego nie działa mi bluetooth w mojej navi? Telefon jest spakowany z atutem ale jak wprowadze numer pod który chcę zadzwonić to nie moge to wybrać ponieważ idrive nie podswietla funkcji WYBIERZ NUMER. Byłem u kilku fachowców i ilu fachowcow tyle opinii jeden mówi że to uszkodzony ccc (aktualnie jest w naprawie bo się restartowal ) drugi mi powiedział że mam jakiś starszy moduł i Bluetooth łączy się tylko z telefonem pokładowym tym w podlokietniku. Proszę poradźcie coś bo sam już nie wiem. Mój tel to LG p760 i w idrive widzi go jako telefon sparowany więc połączone są. Zobaczę czy naprawa ccc coś zmieni. Gdyby ktoś miał podobny problem i go rozwiązał to proszę się że mną podzielić informacja jak to zrobił
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano
Wita, proszę o pomoc... Telefon iPhone 5 mam sparowane z samochodem i działał bez zarzutu, którego dnia przestał mi sortować kontakty tzn po podaniu pierwszej litery nie wybierał kontaktu, a w środku kolka z cyframi pojawia się jakiś długi numer. Dodam iż inne tel iPhone działają bez zarzutu. Proszę o pomoc!!!