Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników forum. Jest to mój pierwszy post i od razu zapytanie o opinie na temat auta z poniższej aukcji:

viewtopic.php?f=44&t=72889

Co myślicie o samochodzie ?

Z pytań ogólnych na temat zakupu E46: wydaje Wam się, że 320d 150 km to dobry wybór ? Mam 24 lata, nie potrzebuje samochodu, który będzie ruszał spod świateł zawsze jako pierwszy z piskiem opon ale też nie chce auta jak sam to określam "mułowatego" :) Czy takie BMW E46 320d 150km spali więcej niż 8l/100km przy normalnej, zdrowej jeździe ? Jak z przestrzenią w środku ? Nie mam dzieci ale też nie chce gnieść się w aucie :)

Początkowo myślałem nad benzyniakiem 318i czyli 2 litry 143 km lecz po rozmowach z gaziarzami szczerze odradzili, gdyż te silniki Valvetronic ponoć słabo reagują na gaz - dlatego szukam diesla (wydaje mi się że 318d 116 km może być trochę słaby dlatego skupiłem uwagę na 320d 150 km).

Z góry dziękuje za wszelkie odpowiedzi i wybaczcie dosyć przydługawego pierwszego posta na tym forum :wink:

EDIT: jeśli ogólne pytania o zakup w ogóle E46 a nie konkretnego modelu umieściłem w złym dziale to z góry przepraszam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.