Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wymieniał ktoś? Jest z tym problem? Ogladałem i widzę, że dostęp jest, tylko pytanie jak odpiąc te siłowniki bo przy mocowaniu do klapy i karoserii są obłożone jakimś plastkiem. Trzeba zrobić, klapa na łeb spada.
OXFORDGRUEN 2 METALLIC (430)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wymienia się bez problemu, jak w każdym aucie. Na youtubie wpisz "wymiana siłownika klapy" i będzie pełno instrukcji. Też mam do wymiany, ale nie wiem jaki kupić. Opinie są różne i marek kilka. Oryginał za to sporo droższy.
Opublikowano
Oryginal kosztuje w granicach 180-200 z tego co wiem i nie wiem czy jest sens kupna. Z drugiej strony jakieś zamienniki z allegro też odpadaja.
OXFORDGRUEN 2 METALLIC (430)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tak, ale to jest cena za sztukę. Dwa to 400zł. Używane to loteria. Równie dobrze możesz kupić identyczne jak masz. Na allegro masz komplet za 70 zł z przesyłką. Do wyboru Fa Krosno, magnetti marelli albo jakieś jeszcze dziwne. Pytanie które warto kupić. Na oryginały chyba szkoda kasy do auta wartego 15 tysi przy dobrym wietrze:)