Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Niby wciska w fotel ale nawet nie osiąga katologowych 6.7s/100km a moc została zwiekszona...

https://youtu.be/sKuLgvVk7Jq

(test na torze)

Może tam w fabryce mierza wg norm folcwagena? :wink: Albo w trybie fast start... Sam już nie wiem. Ktos moze porownac ze swoim 231KM?

Edytowane przez Rejestracja
to nieprawda, że ten bigos zaszkodził
Opublikowano

Po co Ci ten limit? Ja u siebie nie mierzylem ale chyba dane katalogowe sa przeslodzone spalanie , przyspieszenie , etc.

Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Moze komus sie przyda do porownania.

Finalnie udalo sie doprowadzic samochod do ladu i przy 300KM operujac 1 noga (automat) przyspieszenie 0-100km/h to 6,6sek a 0-160 to 13,8sek. Przy lekkim fast start 0-100 to rowno 6sek. Bajka & cool.

Opublikowano
Uzywane sondy lambda i uzywane przeplywomierze sprzedawane w internecie to szmelc. Poza tym remapping 1 i 2 biegu.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Olej w skrzyni czysty po 25tys wiec chyba ok. Ale mam konwerter mocniejszy V102 montowany w 335d.

Program robiony u Dziqska (299KM) a potem w TC Performance (301KM), obydwoch polecam.