Skocz do zawartości

e60 2007r 3.0 218 KM czy nie za mało mocy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam pytanko,jak w temacie...może ktoś ma ten sam silnik? jak to z osiągami w tej budzie ?
Opublikowano
osiągi są spoko jak na auto tych gabarytów, osobiście mam auto z tym silnikiem tylko po wirusie i wypluło 289km i prawie 600Nm
Opublikowano
E60 3.0d z 2007 to chyba raczej 231 km...
Opublikowano
tu większość w swoim 3.0 diesel ma mało mocy ,ale do tego są zabawki inne ,a to ma się odpychać z rodziną i się w tym sprawdza nawet na te gabaryty niuty dają radę bo to diesel lokomotywa taka i ciągnie ,ale i tak duże baty dostaje od nissana 650hp i nawet od kolegi nissana wolnossaka z tymi marnymi seryjnymi 286 koniami też w d.upę.Po za tym dla wszystkich co patrzą na te dane producenta taka wersja 3.0 218 hp najwięcej na hamowni miała 209hp Pa!
Opublikowano
tu większość w swoim 3.0 diesel ma mało mocy ,ale do tego są zabawki inne ,a to ma się odpychać z rodziną i się w tym sprawdza nawet na te gabaryty niuty dają radę bo to diesel lokomotywa taka i ciągnie ,ale i tak duże baty dostaje od nissana 650hp i nawet od kolegi nissana wolnossaka z tymi marnymi seryjnymi 286 koniami też w d.upę.Po za tym dla wszystkich co patrzą na te dane producenta taka wersja 3.0 218 hp najwięcej na hamowni miała 209hp Pa!

moja na hamowani pokazała 217,5 km moze dlatego ze nie mam dpf'a