Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstępie zaznaczę, że przeszukałem forum i nie natrafiłem na interesujące mnie informacje...

Otóż poszukuje informacji/namiaru na ringi smd świecące jak najjaśniej... Szukam tutaj ponieważ odpowiedzi z każdego sklepu w którym zadałem pytanie na temat jasności sprzedawanych przez nich ringów brzmiała mniej więcej tak "są najjaśniejsze na rynku" Więc proszę o jakieś ciekawe ciekawe podpowiedzi a i co ważne ringi nie mogą mieć żadnych przetworników stabilizatorów itp a to dlatego że będą sterowane przez urządzenie mojego pomysłu - w dzień będą świeciły pełną mocą, natomiast w chwili kiedy zajdzie potrzeba włączenia świateł, wygasza się do wartości nie będącej uciążliwą dla jadących z naprzeciwka.

Pozdrawiam Wszystkich i liczę na Was koledzy :-)

Opublikowano

Kolego poszukaj ringów COB są jeszcze mocniejsze i dają równe światło . Na YouTube idzie znaleźć film nagrany przez ruska gdzie porównuje CCFL -> SMD -> COB

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
interesowałem sie nimi ale otrzymałem od sprzedawcy inf. iz nie nożna ich przygaszać niestety...