Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam ostatnio pobrałem wersję 2015 i 2014 nagrałem na dvd i nie czyta w moim samochodzie nowe pliki 2015 na nbt u kolegi poszły normalnie jak dobrać odpowiednią wersję pod dany samochód żeby się zaktualizowało.Pozdrawiam i dziękuję za pomoc
Opublikowano
Ja jestem po długiej i wyczerpującej dyskusji z dealerem i bezpośrednio z Gracenote. Mój problem polega na tym, że kilka (ale zawsze) na około 150 płyt CD, nie jest właściwie rozpoznawanych przez "audio". Generalnie jedni zwalają na drugich, ale zasada jest taka: wgranie nowego softu Gracenote NIE ZMIENI NIEPRAWIDŁOWO ROZPOZNAWANYCH PŁYT, KTÓRE JUŻ SĄ NA DYSKU. Ono może zmienić tylko te, które BĘDĄ WGRANE PO INSTALACJI SOFTU. To jest informacja bezpośrednio z Gracenote.
Opublikowano

I jeszcze dygresja. Ja też ściągnąłem z netu bazę Gracenote i nie było możliwości jej zainstalowania. Natomiast serwis powinien zrobić to bezpłatnie. Przynajmniej mnie zrobił, ale mam auto jeszcze na gwarancji. Tyle tylko że wczesną jesienią 2015 serwis miał bazę 2013.

A tak w ogóle to wątek do audio...