Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam uprzejmie, czy ktoś kupował auto przez firmę Auto capital z Wawy? Sprowadzają na zamówienie z sieci dilerskich itp. (przynajmniej tak piszą na stronie swojej) i mają trochę aut na stanie, które wyglądają na pierwszy rzut oka porządnie. Czy to sensowna firma czy raczej uważać na nich?

Podaje link: http://autocapital.pl/

Dzięki z góry.

Opublikowano

Ja bym nie powierzył swoich pieniędzy spółce z o.o. z kapitałem założycielskim w wysokości 5000zł.

Gość coś tam pisze, że działa od 2001roku - tymczasem w KRS widzimy datę założenia działalności 07.05.2015.

Śmiem wątpić, że te samochody, które są w ofercie firmy są ich/jego własnością.

BMW M6 wystawione na fb z dniem 01.06.2015 dostępne w ofercie z 29.01.2016, to samo tyczy się Audi Rs5, S7, żółte 911, czy białe Cayenne. CLS V8 wystawiony w sierpniu także dostępny, nawet Passat CC R-line się nie sprzedał :?: wystawione we wrześniu 2015 S klasa oraz biała Eklasa także cały czas dostępne.

Mi to się kojarzy z "bamber gold"

a najlepsze jest to:

Piękne te felgi. A może są też gdzieś moje, które Bartosz kilka tygodni temu odebrał i po weekendzie miał zwrócić, a teraz nie odpisuje, ani nie odbiera telefonów ?

odpowiedź:

Witam, z Pana felgami jest mały problem, który mamy nadzieję dziś się rozwiąże.
Opublikowano
No pierwsza odpowiedź i od razu dzięki za wnikliwą analizę ich ofert. Właśnie obawiam się kupować u kogoś kto nie jest w miarę pewny...czyli rezygnując z handlarzy i szemranych autokomisów - zostają mi tylko ogłoszenie prywatne + dilerzy którzy sprzedają PS.
Opublikowano
Znajomy kupił u nich 535d F11 i jest bardzo zadowolony z obsługi oraz z ceny oczywiście ale żadnych szczegółów nie znam. Gdybyś potrzebował konkretnych informacji to mogę popytać ;)
  • 2 lata później...
Opublikowano

Auto Capital i Bartosza Kowalskiego omijajcie z bardzo, bardzo daleka. W tej firmie nic się nie zgadza, nic nie działa, wszystko wygląda podejrzanie, a ja niestety dałem się nabrać i kupiłem od nich samochód. Mimo że kupowałem samochód luksusowy, to czuję się dziś, jakby Janusz z taniego szrotu wcisnął mi jakiś odpad... Ciężko o gorsze doświadczenia. Sądzę że najlepszym komentarzem dotyczącym tej współpracy jest fakt, że skończy się ona w sądzie.

Nie kupujcie więc samochodu w Auto Capital. Idźcie w inne miejsce. To takie proste, a finalnie kosztować was będzie mniej: pieniędzy, nerwów i negatywnych emocji.