Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z Kenwood KDC-BT92SD. Otóż niegdyś próbowano zdjąć panel na siłę bez wciśnięcia przycisku, który automatycznie sprawia, że panel się "otwiera" (chyba wiadomo o co chodzi, bo nie umiem wyjaśnić) i przez to urwał się zaczep, który trzyma panel. Próbowałem to naprawić u lokalnego gościa od spraw samochodowego audio i zamontował mi prowizorkę, którą widać na zdjęciu http://i.imgur.com/pHqfMRm.jpg

Niestety to pomogło krótkotrwale, bo podczas wjechania na nierówność/dziurę panel się wyłącza (nie styka dobrze), potem włącza, znów nierówności i znów włącza, co podczas 10km może zdarzyć się kilkadziesiąt razy. Na początku olałem sprawę, ale coraz bardziej mnie to denerwuje stąd chce to naprawić. I pytam, znacie kogoś z Łodzi kto może to naprawić? Albo jak to zrobić we własnym zakresie (może Kenwood sprzedaje części zamienne) ?