Skocz do zawartości

E60 nie działają składane lusterka elektryczne

piczkok

Rekomendowane odpowiedzi

Witam doposazylem swoje e60 2005r styczeń,czyli przedlift w składane elektrycznie lusterka.zakupiłem panel z przyciskiem,zakodowalem samochód,dodałem fa i lusterka się nie składają:( oczywiście są sprawne gdyż na krótko podłączone składają się.lusterka są przedliftowe ponieważ mają 3 wtyczki.działa wszystko elektryka,podgrzewanie,pamięć oraz fotochrom.wszystko po za składaniem.zakupiłem drugi panel i też nie składają się ani z przycisku w boczku ani z kluczyka przy dłuższym trzymaniu zamykania:( już nie wiem jak to ugryźć.ktoś ma jakiś pomysł?

• Zasłużeni forumowicze

Składanie z kluczyka trzeba zakodować. Czy trzeba zakodować przycisk w panelu to raczej wątpię ale zakoduj pustym manem, może rusza.

Inna możliwość to zły moduł w drzwiach.

http://i1033.photobucket.com/albums/a419/speed1211/Przed%20liftem_zpseg290mpl.png

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Witam doposazylem swoje e60 2005r styczeń,czyli przedlift w składane elektrycznie lusterka.zakupiłem panel z przyciskiem,zakodowalem samochód,dodałem fa i lusterka się nie składają:( oczywiście są sprawne gdyż na krótko podłączone składają się.lusterka są przedliftowe ponieważ mają 3 wtyczki.działa wszystko elektryka,podgrzewanie,pamięć oraz fotochrom.wszystko po za składaniem.zakupiłem drugi panel i też nie składają się ani z przycisku w boczku ani z kluczyka przy dłuższym trzymaniu zamykania:( już nie wiem jak to ugryźć.ktoś ma jakiś pomysł?

a masz gdzieś moze zdjecie tych lusterk ktore kupiles? chodzi mi o zdjecia kabli/wtyczek

wwo_j