Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich. Gdzie w x3 e83 3.0D. Jest sterownik swiec zarowych ? Pod filtrem powietrza czy pod kolektorem czyli z prawej strony jak stoje przodem do otwartej komory silnika. Pytam bo jest u mnie -19 i nie moge odpalic samochodu i pomyslalem ze to moze byc sterownikiem.
Opublikowano
Dlaczego nie ? Sciagnalem plastikowa pokrywe silnika i pod kolektorem widze na 99% sterownik swiec , jest cos podobnego pod filtrem powietrza ale to jest zamale wiec stawiam ze jest pod kolektorem czyli z prawej strony
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

No i co mu zrobisz?

Wadowice są 40km ode mnie a u mnie +1...

Jeśli faktycznie jest taki mróz to mogło ci złapać rope. Nic niemzrobisz.

Te auto zapala bez przekaźnika świec

Opublikowano
Ty umiesz czytac , pisze ze jest u mnie -16 do -20 w nocy . To ze jestem z Wadowic to nie znaczy ze mieszkam w Wadowicach tylko w Norwegi
Opublikowano
I złapac to moze tobie rope jak lejesz jakis syf od rolnika , moje Bunie zasługuja na to zeby lac im v-power i tylko taka leje wiec nie ma obcji o ktorej mowisz :-)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

A to przepraszam twoja super bunie. Mój złom przy -15, 16 pali od strzała.

Aha, jak wyjmiesz od góry sterownik i to opatentujesz to jesteś milionerem

Opublikowano (edytowane)

Przeciez od gory sie normalnie wyciaga (znaczy moze nie normalnie bo zabawy jest troche)

Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk

Edytowane przez blachaxxx
Opublikowano
Wielkie dzieki za filmik ,tak to wlasnie widzialem zeby go tak wyciagnac a kolega moze ogladnie filmik i niech sam zostanie milionerem, A co do buni to nie mowie o tym czy ktos ma starsza czy nowsza bo moje sa z 1978 i 2005 i to czy sie komus zepsuje czy nie to ciezko powiedziec a ty jak zachwalasz tak swoje cacko ze tak ladnie ci pali to gratulacje i zycze zeby jej cos nie trafilo gdzies na drodze
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Przeciez od gory sie normalnie wyciaga (znaczy moze nie normalnie bo zabawy jest troche)

Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk

a wymieniałeś w x3? bo x3 jest mniejsze od e60 no i nie jest tak hop siup