Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, orientuje się ktoś z was czy wkładka zamka z anglika będzie pasowała do europy ?

Oczywiście plastik osłaniający zostanie przełożony od europy, chodzi o sam goły wkład

Informacja dosyć pilna bo jeżdżę bez wkładki i centralnego :mad2:

Z góry dzięki ;)

Pozdro ! :cool2:

Opublikowano
Na 100% nie bedzie pasować, przerabiałem temat, główne czesci sa lustrzanym odbiciem zamka europejskiego. Jakieś sprężynki czy zaślepki bedą pasować. Ogólnie to nie.
Opublikowano

na 100% pasuje, potrzebna tylko mała przeróbka i po tej operacji szczelina na kluczyk będzie pionowa (mam tak w swoim)

W Bydgoszczy przy ul. Cechowej jest człowiek który robi takie rzeczy (tel. 507-196-420)

Opublikowano
Kurde bo zależy mi na jednym tym samym kluczyku od drzwi oraz schowka, ale większość na allegro jest od anglików, albo jak mają wkładkę od europy to nie mają od schowka :mad2: złodzieje rozpruli mi wkładkę z drzwi dlatego teraz kminię, a w ASO zamawiać bębenek pod mój kluczyk według nr VIN to mi się nie widzi bo od cholery pieniędzy chcą za taką usługę :mad2: no ale jeśli inaczej nie będzie się dało tego załatwić to trzeba będzie się szarpnąć :evil:
Opublikowano
To fakt, pasuje jak utkniesz wkładkę na pół i obrócisz o 45% i przyspawasz. U mnie jak wsadzalem od Anglika to od razu wywalało błąd zamka kierowcy i centralny nie działał jak trzeba.
Opublikowano

Dobra to chyba odpuszczam, jak mam kupować wkładkę od angola za 300,- to wolę kupić za 500 nową wkładkę pod mój kluczyk

Dzięki za odpowiedzi :cool2:

Opublikowano
Matko bosko 300zł za wkłądke od angola? Ja dałem 50zł :D

Na allegro wołają sobie po 200-300,- :P a jak pytam o wkładkę drzwi z wkładką schowka to robi się 300+ :cry2: :D