Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam pytanie do tych z was którzy ten temat przerabiali.Padł mi moduł bluetooth czy warto go naprawiać czy kupić używany? ceny używanych zaczynają się od 150zł za naprawę wołają około 400zł. tylko nie wiadomo ile pochodzi używka a ile naprawiony.
Opublikowano

Ja naprawialem chyba kolo 300zl smiga ok, podobno tam cos pada od temperatury i wydaje mi sie ze naprawiony dluzej podziala niz uzywka.

Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witajcie,

Podepnę się pod temat. Otóż szwankuje mi iDrive, raz działa, raz nie, wiesza się, tak, że nie reaguje na nic. Reset raczej nie pomaga. Gdzieś wyczytałem, że może pomóc odpięcie modułu Bluetooth. Który kabel należy odpiąć? ten co jest podpiety z góry?

Opublikowano
Wypiąłem moduł BT i iDrive zaczął działać bez problemów :lol: Najpierw odpiąłem kabel z góry, nic nie pomogło- okazało się, że to antena. Wypięcie dolnej wtyczki załatwiło temat.