Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mój problem polega na tym iż nie świeci mi lewa postojówka z przodu nad mienie, że wymiana żarówki nic nie dała, oraz drugi problem który dotyczy tylnej lewej lampy a mianowicie świeci, ale jak by połową mocy. Moje konkretne pytanie to: - czy te dwa problemy łączą się ze sobą? ponieważ dziwi mnie to, że tylko lewa strona szwankuje.

Z góry dzięki za odpowiedzi

Opublikowano
Sprawdź czy dochodzi prąd do żarówki przedniej tej która nie świeci może coś nie styka. A tą z tyłu żarówkę wymieniałeś? Może jest okopcona ja tak miałem ostatnio, że słabiej świeciła wyjmuje żarówkę a ona cała czarna. A jak to nie pomoże spróbował bym podmienić moduł LCM one lubią się psuć w e39
Opublikowano
A jakiej firmy lampy bo jak depo. To pewnie jakiś Led się upalił. Pokaż foto tych lamp. Możesz zdemontować osłonę lamp i spróbować poruszać w kostce może coś gdzieś zaśniedziało. Zależy jaki model depo ;) W moim poprzednim e39 miałem depo i też tak pół na pół świeciło i okazało się że zaśniedziała wtyczka z lampy
Opublikowano
http://s1376.photobucket.com/user/piotr_zebrowski1/media/IMG_20151208_115204_zpst0kpwckp.jpg.html Nie wiem czy dobrze wstawiłem zdjęcie, na kablach od lamp jest tylko napisane KSK a na lampach z przodu KS i jakiś numer. Pewnie jakiś chiński badziew, bo z tyłu nie ma żadnej obudowy, wszystko jest na wierzchu, tak to wygląda : http://s1376.photobucket.com/user/piotr_zebrowski1/media/IMG_20151208_115359_zpspibsm7so.jpg.html
Opublikowano
Z przodu mam ori tylko klosze wymienione na te z białymi kierunkami i nie mam jak sprawdzić czy dochodzi prąd spróbuje coś ogarnąć.