Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam wszystkich forumowiczów, po długim czasie moja bunia znowu ztrzeliła focha, problem polega w tym że auto nie chce odpalic, kreci kreci a nie chce odpalic, wkoncu psikliśmy takim spreyem ..samozapłon.. i auto odpaliło ale za chwile zgasło, i teraz jest problem poniewaz jak sie chce odpalic auto to tak jak by strzelalo w okolicach silnika, a wcale nie chce krecic. i właczaja sie swiatła a swiatła są wyłączone i teraz moje pytanie z kąd sie biorą te cuda? może to być od słabego akumolatora bo akumulator był bardzo słaby i się rozładował. prosze o pomoc. pozdrawiam.
Opublikowano

Naładuj aku , to co Ci strzela jak chcesz zastartować w okolicach silnika to bendiks , jak za słaby akumulator to tak jest.

Należy naładować aku bo będziesz miał problem z elektroniką.

Inna sprawa to paliwo Ci nie dopływa do silnika.

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.

Opublikowano
no właśnie problem jest z paliwem bo nie dopływa, a z której str jest pompa paliwa w baku? i jak sprawdzić czy jest dobra? co może być jeszcze przyczyna ze nie dostaje się paliwo?
Opublikowano
i jak odpowie mi ktoś na moje pytanie? a gdzie znajduje sie bezpiecznik od pompy paliwowej? w schowku od pasażera? i jeszcze jedno gdzie znajduje sie przekaznik od pompy paliwowej?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ja już dawno znalazłbym w google, ale chyba nie masz parcia na naprawę..

Pompa jest z prawej strony, bezpiecznik tam gdzie bezpieczniki a przekaźnik za nimi.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.