Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć :)

Od jakiegoś czasu jestem szczęśliwym posiadaczem e90 320d z 2006r z fabrycznym webasto. Auto kupiłem od znajomych którzy zapewniali ze webasto na 100 % działa, ale ze kupowałem je w lato niebardzo było jak to sprawdzić :)

Teraz kiedy jest juz 0 stopni próbuje uruchomić ten piecyk oryginalnym pilotem z dwoma guzikami ON OFF . Czy ktoś mi jest w stanie powiedzieć czy jest jakaś kombinacja żeby uruchomić ten wynalazek ? Kiedy wciskam guzik On zapala się zielona kontrolka na pilocie i gaśnie sobie po paru sekundach świecenia :)

http://img26.staticclassifieds.com/images_tablicapl/208136135_1_644x461_pilot-bmw-webasto-t93-lublin.jpg

Opublikowano

Trzeba najpierw zaprogramowac webasto w idrivie, guzik wlacza lub wylacza program. W meny klimatyzacji.

Nie zapomnij ze w dizlu masz ograniczona wersje Webasto, nie podgrzewa miedzy innymi miski olejowej.

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie