Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam was wszystkich. Z racji że jest to mój pierwszy post pragnę się ze wszystkimi przywitać :) . Z racji iż w swoim aucie posiadam oryginalne radio chciałbym je wymienić. Wiem jaka sytuacja jest z radiami 1 din. Wygląd pozostawia wiele do życzenia. Kolejna opcja to rozdzielenie panelu od radia(nowego) i pozostawienie oryginalnego. Minus to brak sterowania z kierownicy. Wiem są odpowiednie adaptery ale ich koszt jest znaczny. Zastanawiam się nad zakupem radia 2 din. Ciekawa opcja to zakup jakieś używki. Za niedużą kasę otrzymamy radio które będzie się dobrze prezentowało. I tu pojawia się moje pytanie. Czy może ktoś polecić mi jakiś model w przystępnej cenie z dobrymi osiągami? Był bym wdzięczny i z góry dziękuję.
Opublikowano
Więc raczej zostanę przy radiu 1 din. Gdy dziś siedziałem w aucie wpadłem na pewien pomysł. Pojawia się pytanie czy jeżeli zamienię miejscami panel klimatyzacji ze schowkiem to czy schowek będzie pasował na stare miejsce panelu?
  • 3 miesiące temu...