Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

w moim bmw (e60 530d 2003 rok) ostatnio zaczął szwankować pilot, pierwsze objawy były takie że musiałem chwile przytrzymać otwieranie/zamykanie później raz działał raz nie, gdy pilot nie działa, przy otwieraniu ręcznie kluczykiem za każdym razem włącza się alarm do momentu aż kluczyk nie znajdzie się w stacyjce, ciekawe jest też że język w komputerze zmienia się na niemiecki.

Czytałem inne tematy: padało na moduł komfortu, wzmacniacz antenowy, bateria.

Pytam o poradę od czego zacząć, próbować wymienić baterie czy może mój przypadek to ewidentnie moduł komfortu/wzmacniacz antenowy.

Z góry dziękuje za odpowiedz

Opublikowano
miałem przypadek z nie działającym pilotem. otworzyłem go i bateria nie stykała. a jakby padł modół kmfortu to bys miał inne objawy typu nie działajace radio itp. zacznij od bateri
Opublikowano
dzięki za odpowiedz, radio działa ale dziś zauważyłem że trochę gubi stacje. wymienię baterie a jak nie podziała zobaczę ten wzmacniacz antenowy
Opublikowano
dzięki za odpowiedz, radio działa ale dziś zauważyłem że trochę gubi stacje. wymienię baterie a jak nie podziała zobaczę ten wzmacniacz antenowy

jedz na kompa jak walniety modol to na kompie wyjdzie ale watpie zeby to modól. ale po primo bateria